Professionell fönsterputs sedan 2004

Professionell fönsterputs är lite svårare än man tror. Det är inte konstigt att det ser lätt ut för någon som kan det. Jag är specialist på fönsterputsning och du får ett professionellt resultat på köpet. Företaget startades 2004 och ca 100 000 putsade fönster senare är det fortfarande lika roligt att putsa fönster. Så som allt annat här i livet blir resultatet för det mesta bättre om man gillar vad man gör. Ta hjälp av någon som trivs med sitt jobb och ser varje fönster som ett projekt. Jag sätter en stolthet i att göra ett bra jobb och putsar professionellt. En självklarhet är att jag använder professionella verktyg och rätt teknik. Lång erfarenhet garanterar att dina fönster får en renhet som varar längre.

En hel del av knepen när det gäller professionell fönsterputs handlar om att hantera bågarna på rätt sätt. Det kan handla om att t ex öppna och stänga dem korrekt. För och efterarbetet är också en viktig del som ibland tyvärr försummas. Denna del handlar om att eftertorka på ett riktigt sätt. Genom att använda speciellt vävda dukar uppnår man med erfarenhet detta.

2020 har jag ca 800 kunder, framför allt privatpersoner. Jag putsar villor och lägenheter men även mindre företag och hela bostadsrättsföreningar. Med Stockholm som utgångspunkt finns mina kunder bl a i Nacka, Enskede, Älvsjö, Bromma, Djursholm med omnejd, Täby och Södermalm.

Det finns idag ganska många olika typer av fönster, du kan läsa lite mer om detta under menyn om glas. Blyinfattade fönster, spröjsade bågar, härdade och kondensfria fönster, energibeläggningar och balkongglas är bara några olika typer som jag hanterar.

Få ett uppskattat pris via bokningssidan.

fönsterputsning