Priser och kontakt

Priser på fönsterputsning och fönstertätning varierar med antal, typ och meter.  Ju fler detaljer du uppger desto lättare blir det för mig att ge en korrekt uppskattning. Kontakt med företaget tar du via det smarta formuläret nedan eller via telefon.

Olika fönster tar olika lång tid att putsa. Vid prisförfrågan, titta på några av de vanligaste fönstertyperna nedan och uppge antal i rutorna under fönstren. Om ni har lister, sk. spröjs på rutorna, ange om de är löstagbara eller sitter på bägge sidorna eller bara på utsidan. Uppge även hur många sidor som ska putsas samt övrig information som ni tror kan vara viktig t ex om fönstren är mycket nedsmutsade eller om det är färgstänk på glasen som ni vill få bort. Glöm inte att skriva var fönstren finns t ex genom att uppge postnummer.

När det gäller önskemål om tätning bygger priset på antal meter list som ska sättas. Du kan själv göra en uppskattning av hur många meter list det rör sig om genom att mäta i bågarnas/ramarnas ytterkanter. Det går åt olika mycket list beroende på om det gäller silikonlist eller dammlist och vi mäter detta exakt på plats.

I fältet tilläggsinformation; ange vilken eller vilka typer av tjänst du är intresserad av.

Prisförslaget gäller då det är fritt framför fönstren och de går att öppna fullt. Vill du ha hjälp med undanplockning, tvätt av träet runt fönstren, lyft av möbler? Nedtagning av gardiner, borttagning av färgstänk eller annat på glasen? Detta och annat hjälper jag till med mot extra kostnad.

Avbokningsregler: Av och ombokningar ska ske senast 2 arbetsdagar i förväg. Hela beloppet, utan RUT eller ROT-avdrag faktureras därefter.

Ring mig på 070-760 84 30, 08-410 719 10 eller använd formuläret nedan för att få kontakt.